Bolsas y Mercados Españoles
Buscador de
empresas
Borsa de Barcelona Visita Virtual - Fotos Fixes

 

Link Visita Virtual Fotos Panoràmiques

BCN - Fachada del edificio

Façana de l'edifici

L’edifici de la Borsa de Barcelona està situat al Passeig de Gràcia, 19. Des d’aquest cèntric emplaçament, la Borsa de Barcelona facilita un excel·lent accés a tots els Mercats nacionals  i internacionals

BCN - Entrada al Edificio

Entrada a l'edifici

Per accedir a l’interior de l’edifici de la Borsa de Barcelona és necessari identificar-se degudament davant del Servei que se’n cuida del Control d’Accés i Seguretat. 

BCN - Vista general del parquet electrónico

Vista general del Parquet Electrònic

El Parquet Electrònic de la Borsa de Barcelona compta amb unes modernes instal·lacions i amb un equipament d’alt nivell tecnològic.  

BCN - Corros viva voz

Rotllana on tenia lloc la contractació de viva veu

Fins el dia 3 de setembre de 2009 determinats valors varen continuar negociant-se en la Borsa de Barcelona pel procediment tradicional de viva veu. A partir d’aquesta data, la negociació de tots els valors es realitza mitjançant sistemes de contractació electrònics.

BCN - Boxes

"Boxes" de contractació dels Membres de la Borsa de Barcelona

Els Membres de la Borsa de Barcelona disposen en el Parquet Electrònic de moderns “Boxes” de contractació equipats amb la tecnologia més avançada que permeten accedir a tots els mercats globals.  En els esmentats “Boxes” estan instal·lades terminals que faciliten informació, en temps real, de tots els mercats del món. També es proporcionen workstations amb serveis de front i backoffice i equipament divers complementari (consoles telefòniques amb sistemes de gravació incorporats i marcació per pantalla tàctil, fax, impressores, etc.).

BCN - Zonas equipadas

Zones equipades amb sistemes de difusió d'informació

En el Parquet Electrònic hi ha diferents zones equipades amb sistemes de difusió d’informació que permeten accedir,  en temps real, a totes les dades rellevants dels mercats  nacionals i  internacionals (Cotitzacions, Gràfiques, Fets Rellevants i Informació Financera de les Societats Cotitzades, Divises, Mercats de Productes Derivats, etc.)

BCN - Monitores

Monitors del Parquet Electrònic

Per facilitar el seguiment de l’evolució de tots els mercats nacionals i internacionals el Parquet Electrònic compta amb un gran video-wall, amb 6 tickers d’alta resolució i amb més de 1.000 monitors. En el Parquet Electrònic existeix, a més, una zona que permet visualitzar simultàniament els deu principals canals de TV que proporcionen, de manera contínua, informació financera i noticies de tot el món (CNN, CNBC, Bloomberg, Sky News, etc.).

BCN - CPD

Centre de Procés de Dades

La Borsa de Barcelona disposa d’un modern Centre de Procés de Dades equipat amb la més avançada tecnologia prestant eficients serveis informàtics als seus Membres i a la comunitat financera les 24 hores del dia.

Sala de actos pequeña

Sala d'Actes

La Sala d’Actes disposa de tots els equipaments audiovisuals necessaris (megafonia, sistemes de projecció, etc.) i té un aforament  de més de 200 persones. En aquesta Sala d’Actes es realitzen  presentacions dels resultats financers i dels projectes de les empreses cotitzades així com diferents esdeveniments corporatius. Així mateix, també tenen lloc en l’al·ludida Sala d’Actes tot tipus de Conferències, Seminaris, Cursos de Formació i Activitats Divulgatives.

Sala consejo pequeña

Sala de Reunions del Consell d'Administració

En la Sala de Reunions del Consell d’Administració  es celebren les reunions del Consell d’Administració de la Societat Rectora de la Borsa de Valors de Barcelona. En l’esmentada Sala té lloc, també, actes protocol•laris i reunions al més alt nivell amb personalitats rellevants i amb els màxims representants d’Empreses i d’Institucions econòmico-financeres espanyoles i estrangeres.

En la citada Sala es mostren els quadres dels Síndics-Presidents de la Borsa Oficial de Comerç de Barcelona i dels Presidents del Consell d’Administració de la Societat Rectora de la Borsa de Valors de Barcelona.

BCN - Sala BCN Global 100

Sala 1

A més de la Sala d’Actes, la Borsa de Barcelona compta amb d’altres Sales per a la realització de reunions i actes per a un número més reduït d’assistents. Una d’aquestes Sales és la Sala 1 que té una gran taula de juntes amb una capacitat per a 28 persones. Aquesta Sala està equipada amb sistemes audiovisuals.

Sala llotja pequeña

Sala "Casa Llotja de mar"

Des de temps immemorials va existir a Barcelona un cos de Corredors que ja en el segle XIII era reconegut oficialment amb la denominació de “Corredors d’Aurelia” i que es regulaven mitjançant unes Ordinacions autoritzades l’any 1271 pel Rei Jaume I d’Aragó. L’esmentada denominació, en català antic, “Corredors d’Aurelia” va anar evolucionant posteriorment fins a la denominació de “Corredors d’Orella” que era la comunament utilitzada a partir de l’any 1501, conjuntament amb la denominació de “Corredors de la LLotja” derivada de l’edifici gòtic de la “Casa LLotja de Mar”, que era el lloc on es realitzaven les activitats de contractació.

   

 

 

Síguenos en:
Copyright © BME 2022