Bolsas y Mercados Españoles
Buscador de
empresas
Visita Guiada
visita guiada parquet 2  

VISITI LA BORSA DE BARCELONA

Si està interessat en realitzar alguna de les modalitats de Visites Guiades en Grup que s’exposen a continuació, ha de complimentar i enviar el formulari que trobarà en aquest enllaç a la direcció de correu electrònic següent: visitas.borsabcn@grupobme.es

En aquest formulari electrònic s’haurà d’indicar la modalitat de Visita que desitja realitzar, així com les dades de contacte i la data en la qual se sol·licita efectuar l’esmentada Visita.

També pot sol·licitar més informació trucant al: 93 401 38 82

 

VISITES GUIADES EN GRUP


VISITES GUIADES DESTINADES A INSTITUTS i COL·LEGIS

A continuació, s’exposen les diferents modalitats de Visites Guiades en Grup que ofereix la Borsa de Barcelona:

Visita Premium Online: La modalitat de Visita Premium Online té com a finalitat traslladar als assistents els conceptes més importants dels mercats financers i de l'actualitat que els envolta. Aquesta modalitat inclou quatre fitxes interactives digitals amb exercicis (disponibles en castellà i català), que al seu torn venen reforçades amb vídeos formatius de tres minuts que de forma dinàmica i interactiva ajuden els alumnes a interioritzar conceptes i els fa reflexionar.

A més, l'equip d'analistes de el Departament de Market Research de BME realitzarà també una conferència en línia d'1 hora durant la qual s'aprofundirà en la importància i el funcionament dels mercats financers, la importància de l'estalvi a llarg termini i es debatran temes d'actualitat relacionats amb l'economia i els mercats financiers. 

Les Visites Premium Online estan orientades a grups d'estudiants (batxillerat, grau mitjà o superior i universitari) interessats en aprofundir i conèixer en detall les principals funcions dels mercats financers i de la Borsa.

Depenent del nivell i del curs dels assistents, la Visita es personalitzarà adaptant-se a alumnes de 2n de batxillerat o grau superior, alumnes d'ESO, 1r de batxillerat o grups universitaris. Així mateix, les fitxes interactives també estan dissenyades per adequar-se a el curs de cada grup. Per al curs de 2n de batxillerat, la Visita Premium estarà orientada a conceptes de l'assignatura d'economia de l'empresa inclosos en les proves d'accés a la universitat (PAU).

El cost de la Visita Premium Online és de 150 € + IVA, sense importar el nombre de persones que integren el grup. La visita serà totalment gratuïta per a Centres de Màxima Complexitat.

Aquesta modalitat de visita es realitzarà els dilluns i els divendres de cada setmana. 

 

Visita Premium: En la modalitat de Visita Premium s’ofereix als assistents una visita d’entre uns 60 – 90 minuts en la qual es detalla i es profunditza en els conceptes més importants dels mercats financers, s'explica la història de la Borsa de Barcelona i es planteja un debat sobre temes d'actualitat relacionats amb l'economia i els mercats financers. A més, aquesta modalitat inclou unes fitxes interactives digitals elaborades pel Departament de Market Research de BME en les que es presenten una sèrie d’activitats relacionades amb els mercats financers, els índexs borsaris i les empreses. Les fitxes estan disponibles en castellà i català i s’envien al responsable del grup, juntament amb les solucions dels exercicis, abans del dia de la Visita perquè qualsevol dubte al respecte pugui tractar-se, si es desitja, durant la mateixa.  

Les Visites Premium van enfocades a grups d’estudiants (batxillerat, grau mig o superior) interessats en profunditzar y conèixer en detall les principals funcions dels mercats financers i de la Borsa. 

Depenent del nivell i curs dels assistents, la Visita es personalitzarà adaptant-se a alumnes de 2º de batxillerat o grau superior, o alumnes d’ESO o 1er. de batxilleratAixí mateix, les fitxes interactives també estan dissenyades per adequar-se al curs de cada grup. Pel curs de 2º de batxillerat, la Visita Premium estarà orientada a conceptes de l’assignatura d’economia de l’empresa incloses en les proves d’accés a la universitat (PAU). 

El cost de la Visita Premium és de 200€ + IVA, independentment del nombre de persones que integren el grup. Tanmateix, el nombre màxim d’estudiants recomanat per grup és de 50. 

Aquesta modalitat de visita es realitzarà els dimarts, dimecres i dijous de cada setmana. 

 

VISITES GUIADES AVANÇADES DESTINADES A GRUPS UNIVERSITARIS O AMB CONEIXEMENTS BÀSICS DE FINANCES

- Visita Avançada Online: La modalitat de Visita Avançada Online té com a finalitat aprofundir en els coneixements sobre els mercats financers dels assistents.


Aquesta modalitat de visita consta d'una conferència en línia d'uns 75 minuts impartida per l'equip d'analistes de el Departament de Market Research de BME, els qui debatran juntament amb els assistents la situació macroeconòmica a nivell nacional i global, el funcionament i la situació dels principals mercats financers en el context actual i els principals reptes i tendències que marcaran les pròximes dècades, entre altres temes.


Aquesta modalitat de Visita Avançada està enfocada a grups d'estudiants universitaris o a qualsevol grup de persones amb coneixements financers bàsics assentats i que estiguin interessades a conèixer amb més profunditat els mercats financers nacionals i internacionals.


El cost de la Visita Avançada Online és de 200 € + IVA, sense importar el nombre de persones que integren el grup.

 Aquesta modalitat de visita es realitzarà els dilluns i els divendres de cada setmana. 

 

- Visita Avançada: Les Visites Avançades tenen una durada d’entre 75 i 120 minuts i pretenen permetre als assistents aprofundir en els seus coneixements sobre el mercat borsari.

En aquests tipus de visites, s’indaga en temes com: l’Anàlisi microeconòmic i macroeconòmic; la importància de les dades macroeconòmiques i el seu impacte en els mercats financers (renda variable, renda fixa, mercat monetari, divises, derivats,…); l’anàlisi fonamental versus anàlisi tècnic; el funcionament del mercat (subhastes d’obertura, de tancament i de volatilitat); tipologia d’operacions; estructura del mercat borsari espanyol i les seves característiques; la política monetària i la política fiscal.

Aquesta modalitat de Visita Avançada està enfocada a grups d’estudiants universitaris o a qualsevol grup de persones amb coneixements financers bàsics assolits i que estiguin interessades en conèixer en més profunditat els mercats financers nacionals i internacionals.

Abans de la visita es farà entrega del MacroTrends, un informe trimestral elaborat pel departament del Market Research en el qual s'exposa i s'analitza la situació actual dels mercats i de l'economia global. 

Seguidament, es faciliten les tarifes d’aquesta modalitat de Visita Avançada, que oscil·len depenent del nombre d’assistents: 

                                                          PREU

Grup fins a 20 persones                 250 + IVA

Grup fins a 30 persones                 350 + IVA

Grup fins a 40 persones                 400 + IVA

Grup fins a 50 persones                 450 + IVA

Grup de més de 50 persones         475 + IVA

 

 Aquesta modalitat de visita es realitzarà els dimarts, dimecres i dijous de cada setmana. 

 

 

 

 

Síguenos en:
Copyright © BME 2022