Bolsas y Mercados Españoles
Buscador de
empresas
Inicio / SOBRE NOSALTRES / FINTECH HUB / Visita Guiada >
Visita Guiada
visita guiada parquet 2  

VISITI LA BORSA DE BARCELONA

Si està interessat en realitzar alguna de les modalitats de Visites Guiades en Grup que s’exposen a continuació, ha de complimentar i enviar el formulari que trobarà en aquest enllaç a la direcció de correu electrònic següent: visitas.borsabcn@grupobme.es

En aquest formulari electrònic s’haurà d’indicar la modalitat de Visita que desitja realitzar, així com les dades de contacte i la data en la qual se sol·licita efectuar l’esmentada Visita.

També pot sol·licitar més informació trucant al: 93 401 38 82


VISITES GUIADES EN GRUP


VISITES GUIADES DESTINADES A INSTITUTS i COL·LEGIS

A continuació, s’exposen les diferents modalitats de Visites Guiades en Grup que ofereix la Borsa de Barcelona:

Visita gratuïta: La modalitat de Visita gratuïta consisteix en una visita d’entre 20 i 25 minuts durant la qual es recorren les principals zones del Parquet Electrònic i s’expliquen breument els conceptes més essencials dels mercats financers i de la Borsa de Barcelona. 

Les Visites gratuïtes van enfocades a grups d’estudiants o a qualsevol grup de persones que estiguin interessades en entendre les funcions principals dels mercats financers i de la Borsa. 

Visita Premium: En la modalitat de Visita Premium s’ofereix als assistents una visita d’entre uns 60 – 90 minuts en la qual es detalla i es profunditza en els conceptes més importants dels mercats financers. A més, aquesta modalitat inclou unes fitxes interactives digitals elaborades pel Departament de Market Intelligence de BME en les que es presenten una sèrie d’activitats relacionades amb els mercats financers, els índexs borsaris i les empreses. Les fitxes estan disponibles en castellà i català i s’envien al responsable del grup, juntament amb les solucions dels exercicis, abans del dia de la Visita perquè qualsevol dubte al respecte pugui tractar-se, si es desitja, durant la mateixa.  

Les Visites Premium van enfocades a grups d’estudiants (batxillerat, grau mig o superior) interessats en profunditzar y conèixer en detall les principals funcions dels mercats financers i de la Borsa. 

Depenent del nivell i curs dels assistents, la Visita es personalitzarà adaptant-se a alumnes de 2º de batxillerat o grau superior, o alumnes d’ESO o 1er. de batxilleratAixí mateix, les fitxes interactives també estan dissenyades per adequar-se al curs de cada grup. Pel curs de 2º de batxillerat, la Visita Premium estarà orientada a conceptes de l’assignatura d’economia de l’empresa incloses en les proves d’accés a la universitat (PAU). 

El cost de la Visita Premium és de 200€ + IVA, independentment del nombre de persones que integren el grup. Tanmateix, el nombre màxim d’estudiants recomanat per grup és de 50. 

Cronologia de la Visita Premium: 

La primera part de la Vista té lloc a la Sala d’Actes de la Borsa de Barcelona, on s’expliquen els fonaments de les finances i dels mercats financers, es visualitza un vídeo corporatiu de BME i de la Borsa de Barcelona i es destaca la importància de l’estalvi i de la inversió responsable a llarg termini a través d’exemples pràctics.

La segona part de la visita transcorre a les zones més destacades del Parquet Electrònic. Es presencia el funcionament operatiu del mercat in situ i es detalla i s’expliquen els principals índexs borsaris a nivell global que es poden observar en el Vídeo Wall, així com els diferents mercats financers existents i com s’han d’interpretar les pantalles de negociació d’accions.


VISITES GUIADES AVANÇADES DESTINADES A GRUPS UNIVERSITARIS O AMB CONEIXEMENTS BÀSICS DE FINANCES 

- Visita Avançada:Les Visites Avançades tenen una durada d’entre 75 i 120 minuts i pretenen permetre als assistents aprofundir en els seus coneixements sobre el mercat borsari.

En aquests tipus de visites, s’indaga en temes com: l’Anàlisi microeconòmic i macroeconòmic; la importància de les dades macroeconòmiques i el seu impacte en els mercats financers (renda variable, renda fixa, mercat monetari, divises, derivats,…); l’anàlisi fonamental versus anàlisi tècnic; el funcionament del mercat (subhastes d’obertura, de tancament i de volatilitat); tipologia d’operacions; estructura del mercat borsari espanyol i les seves característiques; la política monetària i la política fiscal.

També es lliurarà el calendari macroeconòmic del mes corresponent, a més de posar en coneixement de l’assistent els llocs webs on podrà accedir a tota la informació de mercats elaborada per la Borsa de Barcelona de forma recurrent. 

Aquesta modalitat de Visita Avançada està enfocada a grups d’estudiants universitaris o a qualsevol grup de persones amb coneixements financers bàsics assolits i que estiguin interessades en conèixer en més profunditat els mercats financers nacionals i internacionals.

Seguidament, es faciliten les tarifes d’aquesta modalitat de Visita Avançada, que oscil·len depenent del nombre d’assistents: 

                                                          PREU

Grup fins a 20 persones                 250 + IVA

Grup fins a 30 persones                 350 + IVA

Grup fins a 40 persones                 400 + IVA

Grup fins a 50 persones                 450 + IVA

Grup de més de 50 persones         475 + IVA

 

 

 

 

 

 

Síguenos en:
Copyright © BME 2021